The Ops Community ⚙️

Olof Meister
Olof Meister

Posted on

як ви підбираєте жіночий одяг для щоденного життя і чи є у вас “робочі” комбінації

Привіт усім, хочу поділитися невеликою історією і запитати поради. Останнім часом я помітила, що в мене в гардеробі багато речей, але коли потрібно швидко зібратися, завжди виникає відчуття, що нічого нормально не поєднується. Наприклад, є кілька красивих речей, які я купувала окремо, але разом вони не складають цілісний образ, і через це я їх майже не ношу. Згадала, як раніше у мене була проста формула: джинси, базовий верх і одна куртка, і цього вистачало майже на всі випадки. Тепер хочу знову знайти такий баланс, але вже трохи різноманітніший. Іноді дивлюся різні приклади стилів тут сайт бренду просто щоб зрозуміти, як люди комбінують речі в реальному житті. А у вас є якісь свої “робочі” поєднання?

Top comments (1)

Collapse

luxee1_7a00fc02dbb04bbd28 profile image
Luxee1

У мене було майже те саме, коли гардероб ніби великий, але все розрізнене. З часом я почала підходити простіше: обрала базові речі, які легко поєднуються між собою, і поступово все стало логічніше. Зараз у мене працює правило — якщо річ не підходить хоча б до трьох інших, я її не беру. Це сильно скоротило зайві покупки і зробило збори набагато швидшими. Тепер навіть у поспіху я майже завжди маю готовий образ без довгих роздумів.